Friday, May 8, 2009

2009 Cute's 3logger Award

Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.



2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

bibah kerana saya bakal suaminya

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

1) suke bibah
2)suke muzik
3)suke outdoor
4)gila kentang
5)suke gelak
6)tak banyak cakap.emmm..
7)suke perempuan cantitt dan hot yang mantap
8)the great dumbass.cool!
9)mengidam nak beli DSLR (bibah suke meniru)
10) suke minum twister oren rm6.30 sambil makan NIPS rm1.80

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.

1) fariq
2) kataq
3) ahli tujuh budak itam
4) alex turner
5)cindir-rela (da kne tag awl2 da.siot!.sape je lagi kawan2 blog aku)
6) kak siti laa..tu pun kalo de baca ni.

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:

"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda"

0 orang nak bersuara:

Joke, Humour, Fun