Monday, March 9, 2009

yeah..ni blog aku!

akhirnya...

aku wat blog sndiri. sebelum ni asik berkarya di blog lain. ade plak yg xpuas ati tu. padahal aku jgak yg buat blog tu. sibuk je...so, dgn indienye aku ber-blog di tmpt sndiri. xde sape nk bising. xde sape nk pertikai. kalo ade sape2 yg xpuas ati meh one by one ngn aku. kite lpak minum smbil berbicara. haaa..

untuk post pertama ni aku xde byk idea ntuk berkarya kerana otak aku da kosong. xdpt nk berpikir jauh disebabkan byk sgt bnda aku nk pkir. so, wat sementara waktu ni aku kosongkan dlu supaya aku x berpkir ape2. susanye bile da besar ni. byk bnde nk kne pkir. kn bes jadi budak2. xyah pkir byk2. xde byk masalah. xde serabut2. xde kusut2. yg pnting enjoy. waaaaa..bes!

tapi masa x bole di-rewind sesuka hati. (mmg xleh lgsung kan..) nk xnk kne la hadap2 sume bnde ni. sebagai satu cabaran, satu halangan untuk berjaya dlm kehidupan sndiri. kesimpulannya, skrg aku bermasalah. dan bila aku bermasalah, aku akan moody sehingga masalah itu selesai dan aku tidak moody lagi.

hmmm..mungkin inilah salah satu fungsi blog. tempat meluahkan rasa.

post pertama da x seronok. *sigh*

yang benar,
under pressure



7 orang nak bersuara:

saya bibah said...

xyah mudi2.cilaut.

peace.one love.

mr. hafis said...

queen - under pressure.
best.

g tgk kat blog aku.

ketua penjajah agung said...

respon kepada saya bibah:
hidup x selalunye indah

respon kepada mr hafis:
itulah karya agung freddie mercury dan david bowie

cindir-rela said...

poyos ar lu!!! waa..da ade blog sendiri...chewah, kire personal ar ni!! gugugugugu...

ketua penjajah agung said...

hahaha..jeles ah tuu!

saya bibah said...

cece.bkn hidup awk indah je ke??

ketua penjajah agung said...

kalo indah xde sy mention bnde2 cmni

Joke, Humour, Fun