Saturday, March 14, 2009

apabila 2 orang x dpt memuaskan hati satu sama lain

ai..

ai..

da mkn?

da..

oo..

hmm..

hmm..

wtpe?

tade wtpe.

oo..

emm..

emm...

nape?

tade pe..

emm..

hmm..

bosn?

haah..

hmmmmmm....*sigh*

adaptasi dari perbualan yang dicuri-lihat di enset yang berwarna merah.

yang benar,
fake plastic tree

14 orang nak bersuara:

saya bibah said...

sy xpuas hati niiiiiiiii!!

.amnesiac. said...

nape?

saya bibah said...

hehehe.mn u tau u x memuaskan niii??

.amnesiac. said...

bese ahh.
phm2 suda..

saya bibah said...

ok.u mmg terer.

.amnesiac. said...

thanks. lbih snang mendiamkan diri.

saya bibah said...

bijak membaca isi hati.soul-reader is better than mind-reader.hehehe.

.amnesiac. said...

gift from God mungkin.
kamen rider pn agak cool.

saya bibah said...

sy kecik2 xtgok kamen rider.kesian kan??

.amnesiac. said...

agak sian la
da ilang satu kenikmatan sebagai kanak-kanak

saya bibah said...

hehe.skema nak wat cengganeeeee..

.amnesiac. said...

xleh nk wtpe ah

cindir-rela said...

woi!! lagu satu..kalau lah blog ni boleh dibawe ke mahkamah, aku sue kau sebab sesukati letak link aku atas name sesukati bapak-tiri-laki-mak-kau je!!! sape jenglot tuw!! amboi3...kalau kau tak tukar!1 aku buang link kau dari blog aku..hampeh tul lah si gigi besi ni!! uppss..terover plak..hehe...ok..ingat, kalau dah bukak pun (pengkancing gigi kau tuw)wakakaaka, kau tetap tak hensem di mata aku..ok!! lu tak mantap la beb!

.amnesiac. said...

pegi mampos la
ko igt ko lawa sgt ke
ade aku kesah?

Joke, Humour, Fun