Wednesday, June 10, 2009

vacation at kuantan..yeah!

kt swimming pool hotel seri malaysia kuantan. not bad..tapi da ramai sgt. blah ahh.

plan nk pegi teluk chempedak tapi da lmbt sgt. ari pn nk senja. so , lepak blik je ah.

yeah..mkn kt aneka selera kak long ikan bakar kat tg lumpur. bukan kuala je ade lumpur. kat tanjung pn ade lumpur jgak rupe2nye. heheheh..dinner ngn family in conjunction with my besday. nice!!

order! order!!

beverages: air kelapa laut dan epal. kelapa laut de sgguh original.

menu 1: kailan ikan masin

menu 2: tomyam seafood+ayam

menu 3: ikan aji-aji (bakar)

menu 4: nasi putih (beras faiza.heheh)

menu 5: ikan siakap (3 rasa)

menu 6: sotong goreng tepung

da abes..yeah!! sgt kenyang dan puas ati.

agak seronok la kat kuantan walaupun 1 malam je kt sane. tu pun sbb nk anta my younger brother sbb de buat LI kat kuantan. mkn kat kedai kak long ni cost about RM99. agak berbaloi la sbb ikan de besar2 dan fresh. mkn 6 org pn x abes. so aku ngn adik aku la yg belasah sampai licin tulang. kalo ade neko ke cekbot ke bole la bagi kt dorg. heheheh..

aku pn da berangan2 ntuk plan beberapa vacation untuk cuti midsem depan. dan salah satu destinasinye pahang. igt nk wat jelajah pantai timur je. dari kelantan sampai ke johor. kne stat saving dari skrg la an. yeah..way to go! nice..

2 orang nak bersuara:

q!sTina_biLqis said...

wah2...
jeles sgttt!!!...
smpai ati xajk....
teruk tol...
xpe2...
nnt nk ajk mak ayh celebrate bsdy akk kt pulau redang...
lebeh dr seafood leh mkn tau...
huhuhu...

.amnesiac. said...

mesti angh ade skali tu nnt...
lek aje
hehehehe

Joke, Humour, Fun