Monday, October 11, 2010

Tak Tentu Hala.

sekarang dah pukul 5.40 pm. lagi 5 minit ofis aku tutup untuk pekerja-pekerja shift normal macam aku ni. tapi hari ini aku tak excited pun nak balik awal. sebab selalunya waktu macam ni aku dah sibuk kemas laptop, barang, meja, beg dan sebagainya. persoalan yang pertama.

dari pagi tadi aku takde mood untuk kerja. pagi isnin yang berlalu dengan sangat mandom. adakah mungkin kerana tekanan hidup yang melebihi 50bar? persoalan kedua.

hari ini online facebook untuk cari mood tapi tiba-tiba status dia appear memuji orang lain.gembira barangkali. padahal sms aku dari pagi tadi tak dibalas jugak. patutkah aku menjadikan point itu untuk dibahaskan.persoalan ketiga.

hari ini banyak dugaan. dari subuh sampai ke petang. harap malam ini aku tenang.

sudah pukul 5.50 pm. konklusi kepala otak dalam masa sepuluh minit. aku pun tak pasti patutkah aku klik button publish post. persoalan demi persoalan.

1 orang nak bersuara:

cindir-rela said...

kecemburuan ko ni tak logik betul!

ko da bace surat cinte die blom untuk ko??

tapi kan, bulan ni aku pun serabut abis..abis-abisan la...


rindu weh zaman seronok2:(

Joke, Humour, Fun