Tuesday, September 1, 2009

sampai bile-bile takkan hilang

rase hatred yang meluap-luap terhadap:

si pencurang

si penipu

si pelakon

si perampas

si penggedik

si penyokong terhadap kegiatan di atas


sampai bile-bile!

benci ah!

p/s: golongan di atas adalah sangat keji.
p/p/s: sila tambah kalau ada apa-apa yang anda fikir berkaitan. dan entri ini adalah kepada umum. siapa makan petai berbaulah mulutnya.


orked lover,
-amed
nesiac-

16 orang nak bersuara:

cindir-rela said...

urm, susah nak ckap ni...soal hati dan perasaan..orang yang makan petai ni kadang2 dia pandai cover, sampai tak berbau lansong mulut dia..kalau boleh dia akan gunekan semua protection yang ade tuk lindung segala busuk yang terbit..macam pakai penyembur mulut ke, berus gigi dengan colgate ke,mcm2..

*eh, aku makan petai tak berbau pun molot..:)

.amnesiac. said...

em.ye.btol la tu.da try jeruk petai?

cindir-rela said...

penah je cik jenol..saye suke je...

.amnesiac. said...

bagus.

chipsmore said...

sy paling x suke si pencurang..huhh

.amnesiac. said...

chipsmore:
tau..sbb tu la on top of the list.
sampai bile2 xkn ilang bencinye.

chipsmore said...

haha..benci2x ni yg salu mendapat..hakk :D

.amnesiac. said...

xpe.believe in karma hoccayyy..hahahaha

chipsmore said...

tetibe rase nk folow blog ni..

ok..da folow..hehe ;)

.amnesiac. said...

errr..terima kasih cik epal.*huaaaaaaaaaaa..x sangkenyeeee*

farah said...

penipu + pelakon = pencurang.

:D

salam singgah.

:)

chipsmore said...

kenapa anda x sangka?? adakah sy tertelan ubat gegat kerana anda besitu x sangka?? wee~ ;)

chipsmore said...

update plisss...hehehe :)

.amnesiac. said...

farah: ye.begitulah equation-nye.singgah2 la selalu ye.

chipsmore: lately meksis brokben sgt2 la bengong.nk update pn cam xde ati jek.heheh.tapi xpe di kesempatan yang ade ni saye update satu entri.cekidaut~ errr..anda penah ubat gegat ke?

Burung Hantu said...

cik abang, kamu punya entri ni banyak sgt kartun. susah nak baca.

.amnesiac. said...

kalo nak baca abaikan kartun.
kalo xnk baca abaikan tulisan,lihat saja kartun. :D

Joke, Humour, Fun